Photoshoot 0.2. (Dan MacHedan - USA Weekly)

26. února 2012 v 13:05 | Miss Metcalfe |  Photoshoots
Photoshoot před domem Solisových (Zoufalé manželky)

image host image host image host image host image host
 

Photoshoot 0.1. (Russel Baer)

25. února 2012 v 12:52 | Miss Metcalfe |  Photoshoots
Photoshoot z doby kdy byl Jesse ještě mladý :)

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host

Loaded - trailers

21. února 2012 v 16:58 | Miss Metcalfe |  About Loaded
Přináším dva trailery na film Loaded, kde si Jesse zahrál hlavní postavu Tristana Price.


 


Wallpapers Dallas

19. února 2012 v 14:00 | Miss Metcalfe |  Wallpapers
Dva wallpapery z Dallasu :)

image host image host

Stills - 1st episode

19. února 2012 v 8:34 | Miss Metcalfe |  Dallas - Movie Stills
Dvě promo fotky na první díl :)

image host image host

Trailer

18. února 2012 v 8:22 | Miss Metcalfe |  Dallas - Videos
Trailer na nový Dallas :)


Promo pictures

18. února 2012 v 8:18 | Miss Metcalfe |  Dallas - Promo
Přináším promo fotky na seriál Dallas, který startuje tohle léto :)

image host image host image host image host image host image host image host image host

3 Doors Down - Let Me Go

17. února 2012 v 14:11 | Miss Metcalfe |  Videos
Jesse učinkoval v klipu skupiny 3 Doors Down, kde si zahrál s Jodi Lyn O'Keefe.


Welcome!

17. února 2012 v 13:42 | Miss Metcalfe |  Oznámení

Vítám Vás, na mém blogu, který je o mladém, talentovaném herci Jessem Metcalfovi. Opravdu doufám, že se Vám tato stránka bude líbit. V jednotlivých rubrikách najdete postupem času Jesseho rozhovory v časopisech, různé fotky z akcí i photoshooty nebo fotky s fanoušky, různé zajímavosti z Jesseho twitteru a také filmy a seriály ve kterých si zahrál.

Miss Metcalfe

Filmography

17. února 2012 v 13:35 | Miss Metcalfe |  Filmography Jesse

2012 - Dallas (TV movie) (post-production)


2010-2011 Chase (TV series)



2010 Fairfield Road (TV movie)

2004-2009 Desperate Housewives (TV series)



2008 The Other End of the Line


2008 Insanitarium


2008 Loaded


2006 John Tucker Must Die


1999-2004 Passions



2003-2004 Smallville

2003 44 Minutes: The North Hollywood Shoot-Out

Biography

17. února 2012 v 13:29 | Miss Metcalfe |  Biography Jesse
Jesse Eden Metcalfe se narodil 9.11.1978 ve slunné Kalifornii, ale své dětství prožil ve Waterfordu v Connecticutu. Jeho otec Scott Metcalfe pochází z Francie a matka Nancy Demaio z Portugalska. Jesse se už od školy zajímal o herectví. Navštěvoval různé kurzy a hrál ve školních představeních. Nakonec si podal přihlášku na prestižní Tisch School of the Arts v New Yorku. Během studia si přivydělával modelingem a točením studentských filmů (např. Jesus and Tequila nebo Phasmogoria).

První skutečnou roli získal v seriálu PASSIONS, který se natáčel v New Yorku. Na další role musel ale čekat dlouho. Mihl se v několika reklamách a klipech. Zahrál si epizodní roli v seriálu SMALLVILLE nebo v televizním filmu 44 MINUT: PŘESTŘELKA V SEVERNÍM HOLLYWOODU. Pozornost na sebe upoutal až jako zahradník John v seriálu ZOUFALÉ MANŽELKY. Seriál mu přinesl popularitu a několik zajímavých nabídek. Třeba hlavní roli v komedii JOHN TUCKER MUSÍ ZEMŘÍT, kde si zahrál postavu sexy svůdce, který láme ženám srdce.

Další zajímavá role měla přijít v hororu TOWN CREEK Joela Schumachera. Jenže během natáčení se Jesse začal potýkat se závislostí na alkoholu, a tak z natáčení sešlo. Léčbu ukončil začátkem roku 2007. V roce 2008 si zahrál hlavní roli ve filmu NEBEZPEČNÉ ZNÁMOSTI a také ve filmu LÁSKA NA DRUHÉM KONCI. Poté účinkoval v seriálu CHASE kde si zahrál postavu Luka Watsona, nováčka z DC který nastoupil do týmu US Marshalls. V této době pracuje a natáčí seriál DALLAS, kde ztvární jednu z hlavních rolí, Chrise Ewinga, adoptovaného syna Bobbyho Ewinga. Jesse ve svém volnu rád jezdí na kajaku, hraje golf a basket. Věnuje se také zpěvu a umí hrát na piano a kytaru.

Version 0.1.

15. února 2012 v 20:39 | Miss Metcalfe |  Designes
První design tohoto blogu a je dělaný mnou. snad sel íbí :)

image host

Apply?

15. února 2012 v 20:10 | Miss Metcalfe |  Affiliates
Pokud chcete být moje Affilates, musíte splňovat následující podmínky.

1) Kopírovat vždy se zdrojem! S weby, které kradou obsah, nechci mít nic společného!
2) Tvůj web musí být zaměřený na nějaký seriál, film, hudbu, celebritu či například grafiku!
3) Web by měl být aktualizovaný!

Pokud toto splňujete, prosím vyplňte tyto údaje:

1) Nick
2) Adresu webu

Pokud se nejpozději do 14-ti dnů neozvu, je mi líto

Rozcestník - Dallas

13. února 2012 v 22:21 | Miss Metcalfe |  Dallas
Actor and Actress >PROCEED<
* Herci a herečky

Promo >PROCEED<
* Promo fotky

Screenshots >PROCEED<
* Fotky ze všech seriíí

Behind the Scenes >PROCEED<
*Fotky z natáčení

Movie Stills >PROCEED<
* Fotky ze seriálu

Videos >PROCEED<
* videa

Quotes >PROCEED<
* hlášky

Download >PROCEED<
*věci ke stažení

Rozcestník - Chase

13. února 2012 v 22:17 | Miss Metcalfe |  Chase
Actor and Actress >PROCEED<
* Herci a herečky

Promo >PROCEED<
* Promo fotky

Screenshots >PROCEED<
* Fotky ze všech seriíí

Behind the Scenes >PROCEED<
*Fotky z natáčení

Movie Stills >PROCEED<
* Fotky ze seriálu

Videos >PROCEED<
* videa

Quotes >PROCEED<
* hlášky

Download >PROCEED<
*věci ke stažení

Kam dál